fbpx

Göteborgselektronikerna – Smuts

Smuts” är den andra singeln från Göteborgselektronikernas kommande album “Retrospektiv”. Allt gnuggas skinande rent och spolas av innan det bär av på en synthwavedoftande färd. Vi varvar upp, tar ett stadigt grepp om ratten och låter den pumpande basen driva oss framåt. Spänn bältet hårt och känn hur du pressas in i lädersätet medan motorn skriker ikapp med en ylande lead. Från garageuppfarten till oändligheten i en euforisk resa utan mål.

Released September 2 2022
Mastered by Hans Olsson
Foto: Martin Blom Skavnes
Design: Niklas Karlsson
Cat. nr: lamour147dig1

Göteborgselektronikerna

Debut album Nattrafik was released 2016.

_____________________________________________________________
REVIEWS and ARTICLES


Pop muzik
“Om första albumet var en resa igenom Göteborg, så är det nya albumet en resa genom livet. Det handlar om relationer och småbarnsåren, men också om festen, dansen och sist men inte minst om kärleken till musikskapandet.”
Read full post at: https://popmuzik.se/139613/goteborgselektronikerna-smuts/

Zero Magazine
Read full post: https://zeromagazine.nu/2022/02/24/goteborgselektronikerna-uppstuds/

Hymn
“Allt gnuggas skinande rent och spolas av innan det bär av på en synthwavedoftande färd. Vi varvar upp, tar ett stadigt grepp om ratten och låter den pumpande basen driva oss framåt.”
Read full post at: https://hymn.se/2022/09/01/premiar-goteborgselektronikerna-smuts

Setlist MX
“Es un quinteto de sintetizadores con sede en Gotemburgo. Con un gran amor por los sintetizadores y las máquinas musicales, hacen música a la que le gusta mezclar la expresión clásica del género con lo sencillo y cotidiano.”
Read full post at: https://setlistmx.com/colaboraciones/sonidosemergentes-viajemos-a-traves-de-los-sonidos-del-mundo-99/