fbpx

Lamour Podcast Uppesittarkväll 2022 + Konsert med Marta Forsberg & Kajsa Magnarsson

Lamour Podcast bjuder traditionsenligt in till en futuristisk, traditionell och lite busig uppesittarkväll! Live från Musikhuset bjuds du med på en musikalisk happening med djuplodande analyser över året. Gäster, quiz och låtönskningar varvas med juligt snack om moderna sounds och kulturella upptåg.Musikhuset Gävle (kafét)
20 December kl 19.00 – ca 21.00
Fri entré

Ca 20.30 Konsert med Marta Forsberg & Kajsa Magnarsson.
Sommaren 2022 skulle vi fått se denna fantastiska duo på PUSH festivalens scen i Boulognerskogen, då fick vi tyvärr i sista sekund ställa in pga sjukdom, men nu gör vi ett nytt försök!

I Kajsas och Martas projekt Kompisitioner får vi ta del av en lustfylld samling korta kompositioner. Vänskap och fysiskt avstånd är bränslet när korta meningar och ord skickats mellan Stockholm och Berlin för att bearbetas och förvandlas till små magiska verk inom ljudkonstgenren.

Kajsa Magnarsson är musiker, ljudkonstnär och kompositör. Hon gör lekfull musik och ljudkonst som reflekterar över samtiden, ofta på gränsen mellan humor och allvar eller verklighet och fiktion. Kajsa samarbetar gärna med andra konstnärer och konstformer och ser varje samarbete som ett tillfälle för att utvecklas både hantverksmässigt och estetiskt.

Marta Forsberg (SE/PL) är tonsättare, ljudkonstnär och musiker inom installationskonst och elektronisk musik. Hennes praktik spänner över ljuddesign, komposition för ensembler, musik för dans, ljud- och ljusinstallationer samt medverkan i olika konstnärliga forskningsprojekt. Forsbergs verk har framförts på festivaler och konserter i Sverige, Tyskland, Italien, Japan, Danmark, England, Kina, Malaysia, Thailand och Polen.


Kajsa Magnarsson & Marta Forsberg – Photo Conny Nimmersjö

Arrangör Lamour Podcast i samarbete med Musikhuset, PUSH Festivalen och Vuxenskolan.
Stöd för konserten av Gävle Kommun, Region gävleborg och Kulturrådet.