fbpx

Sven Fredrik * PRO424 * Slim Vic [LAMOUR LOVES LANDET]

Restaurang Landet 4/11 – 20.00 – 01.00
Live: Sven Fredrik & PRO424
DJ: Slim Vic
Entré: 120kr

Välkommen till en elektronisk kväll på Landet!
Albumfirande Sven Fredrik tar med sig sitt trumset, burkar och en knippe gästmusiker.
Sven Fredrik är slagverkaren som turnerat från Gävle till Canda, Sandviken och New York i diverse rockband men som blev trollbunden av den elektroniska musiken och kombinerar nu sitt kraftfulla trummande med samples och synthmattor. Gästar på scen ser vi bl.a Memoria (Tess de la Cour) och lommen (Antonio Fryk)
Hans andra soloalbum ’Through The Rosen Bridge’ släpptes på Lamour den 6e oktober.
svenfredrik.com

Sthlms undergroundfavorit PRO424 luftar åter igen sina synthar och modularer till en både dansant och konteplativ upplevelse. PRO har ofta varit artisterna favoritakt när det gäller att boka förband och han har spelat på bl.a Under Bron, PSB, Landet, CCTV, Norberg och diverse raves. Full kontroll över elektroniken i kombination med en ustrålning på scen älskar man ju!
pro424.com

I DJ-båset denna kväll finner vi Slim Vic som allt mer frekvent börjar få titeln legendar. Men sin oändliga glädje och positivism har han drivit Lamour Records sen 2008 och har själv stått på scen i de mest annorlunda sammanhang, som t.ex b2b med Lill Babs, tonsatt jordens undergång och är resident hockey DJ. Till landet tar han med sig sina finaste electronicapärlor som passar utmärkt till vätskeintag före, under och efter konserterna.
slimvic.netFacebookevent